ЛУДА МАРА

Дали сте подготвени да го погледнете светот во очи?

Откријте jа еволуцијата на брендот Luda Mara инспириран од реката Луда Мара што тече низ тиквешкиот вински регион која има клучна улога во хранењето на почвата на која расте нашето грозје. Освежен со нов дизајн и збогатен со нови производи, заедно со омилените Temjanika и Vranec, ги претставуваме новите вина White Cuvée и Red Cuvée, создадени за да ja отсликаат хармонијата меѓу непредвидливата сила на природата и човечкиот креативен дух.

Избегај од секодневното, живеј во моментот, истражувај нови хоризонти и нурни се во уникатното искуство што го нуди Luda Mara.

Добре дојде во новото поглавје на Luda Mara.

Винарска визба „Тиквеш“

0