ЖЕСТОКИ ПИЈАЛАЦИ

Како што налага традицијата, една до две чашки ракија се задолжителни за добредојде, за почнување муабет или за оброк. Ова е најпознатиот македонски аперитив, широко признаен и надвор од нашите граници. Без оглед дали се работи за познатата „Жолта“, „Бела“ или „VS“ зреенa во дабови буриња 5 години, нашиот асортиман жестоки пијалаци е апсолутно најдобар во својата категорија.

Винарска визба „Тиквеш“

0