Back to Новости и информации за медиуми

„Tikveš Châteaux & Domaines“ на еден од најсофистицираните вински настани во Југоисточна Европа

Единаесеттото издание на луксузниот „SuperWine“, еден од најелегантните вински настани во нашиот регион, се одржа во неповторливата атмосфера и убавина на заливот Луштица.

Големото пристаниште и светилникот во заливот Луштица го означија почетокот на нова декада од одржувањето на овој престижен настан, а вината на „Tikveš Châteaux & Domaines“ придонесоа за прекрасната атмосфера, ексклузивноста и позитивната енергија која ја почувствуваа бројните посетители.

Како и секоја година, освен учеството на најреномираните винарници од регионот, овој настан беше збогатен и со дополнителна програма и привлечни содржини.

Back to Новости и информации за медиуми

Винарска визба „Тиквеш“

0