Back to Новости и информации за медиуми

ВВ „Тиквеш“ со поддршка за националната одбојкарска федерација

„Тиквеш“ е донатор на одбојкарската федерација и подржувач на одбојката во државата. Препознавајќи го историскиот успех на македонската одбојка, откако репрезентацијата за првпат се пласира на завршницата на континенталниот шампионат, пред почетокот на Европското првенство во одбојка, Винарската Визба „Тиквеш“ организираше испраќање на националната одбојкарска репрезентација со надеж дека поддршката ќе им даде дополнителен мотив на одбојкарите за успешно презентирање на македонската одбојка на првиот настап на едно Европско првенство.

Back to Новости и информации за медиуми

Винарска визба „Тиквеш“

0