Back to Новости и информации за медиуми

„Тиквеш“ ја гради својата одржлива иднина со воведување ЕСГ стандарди

Во рамки на процесот на воведување на ЕСГ стандардите во работењето на „Тиквеш“, од 21 до 23 јуни 2023 година, компанијата организираше работилници на кои присуствуваа нејзини деловни партнери и соработници и дадоа значаен придонес кон оваа цел. Ова беше значаен чекор кон подобрување на компаниските перформанси на „Тиквеш“ во областите на заштита на животната средина, на општественото влијание и на корпоративното управување, а беше спроведен со помош на консултантот Мајкл Спанос од „Global Sustain“ и со поддршка од ЕБОР.

Back to Новости и информации за медиуми

Винарска визба „Тиквеш“

0