Back to Новости и информации за медиуми

„Тиквеш“ партнер на седмата сезона на „Преспав“

„Тиквеш“ е горд поддржувач на седмата сезона на култната серија „Преспав“ која започна со емитување на 18 декември 2023 година.

Станува збор за забавен продукт со информативен и едукативен карактер со елементи на магичен реализам во режија на Игор Иванов и по сценарио на Елеонора Венинова и Сашо Кокаланов.

Со поддршката на оваа серија која е позната по својата ведра содржина и интересни заплети кои мамат насмевки кај гледачите, „Тиквеш“ уште еднаш ја покажа својата посветеност на општествената одговорност и поддршка на заедницата во која делува.

Back to Новости и информации за медиуми

Винарска визба „Тиквеш“

0