Back to Новости и информации за медиуми

„Тиквеш“ организираше специјална дегустација за вински експерти во Лондон

Во соработка со увозникот на премиум вино „Hallgarten & Novum Wines“, на 19 јуни 2023 година, винарската визба „Тиквеш“ организираше специјална дегустација, која се одржа во ексклузивниот приватен клуб за љубители на вино „67PallMall“ во Лондон. Присутните вински експерти и познавачи на виното се запознаа со врвните вина од добро познатите локации Барово и Бела вода и со автентично вино „Vranec Luda Mara“.

Back to Новости и информации за медиуми

Винарска визба „Тиквеш“

0