Back to Новости и информации за медиуми

„Тиквеш“ дел од винскиот гламур на „SuperWine“ во Црна Гора

Десеттото, јубилејно издание на „SuperWine“ се одржа на 3 јули 2023 година, во луксузната марина Порто Монтенегро, во Црна Гора. Винарската визба „Тиквеш“ беше меѓу реномираните винарници кои земаа учество во овој софистициран вински настан, претставувајќи ги своите ексклузивни вина на рафинирана публика, која имаше можност да ужива и во богатата музичка и гастрономска програма.

Back to Новости и информации за медиуми

Винарска визба „Тиквеш“

0