Back to Новости и информации за медиуми

Обуки за вински ентузијасти и професионалци

Винарската визба „Тиквеш“ ја доби акредитацијата за организирање обуки на престижната Лондонска школа за вино и жестоки пијалаци – „Wine & Spirits Education Trust“ (WSET), најголемиот светски провајдер на обуки во доменот на виното и жестоките пијалаци. Школата „Вински едукатор“ (Wine Еducator) почнува со работа, а обуките, според највисоките стандарди на едукација во областа, ќе ги изведуваат реномирани искусни предавачи сертифицирани од оваа светски признаена едукаторска организација. Повеќе на www.wineeducator.eu.

Back to Новости и информации за медиуми

Винарска визба „Тиквеш“

0