Back to Новости и информации за медиуми

Нова бренд-платформа Tikveš Chateaux & Domainеs

Како дел од стратегијата за издвојување и промоција на премиум винските линии на „Тиквеш“, винарницата ја воведе новата бренд-платформа „Tikveš Châteaux & Domainеs“. Во неа се вклучени вината од домените „Бела вода“, „Барово“ и „Лепово“, како и вината произведени во француската винарница „Château de Gourdon“, која од минатата година е дел од „Тиквеш“.

Back to Новости и информации за медиуми

Винарска визба „Тиквеш“

0