Комбинација која ќе ги обележи зимските денови пред нас. Посетете ги вашите омилени ресторани и уживајте во оваа единствена комбинација.
Костарика Скопје
Грилл Хаус Скопје
Етно Буре Скопје
Ла Страда Прилеп
Македонска Куќа Прилеп
Пицерија КУС-КУС Битола
Снек Бар Читална Битола
Ресторан Станица Охрид
Атва Ресторан Кичево
Ројал Гарден Гостивар
Донатело Гостивар
Пицерија Верона Штип
Градска кафана – Кај Дацо Штип
Шт Гевгелија
Кај Паце Кочани
Златица Злетово
Мато Пробиштип
Френдс бар Пробиштип
Кај Мицката Зрновци
Брод Панини Велес
Етаж ланч бар Велес
Гостилница Шкорпион Велес
Балкански Неготино
Елит Крива Паланка

Винарска визба „Тиквеш“

0