Back to Новости и информации за медиуми

Испорака на производи на ВВ „Тиквеш“ до Вашиот дом

Јавното здравје е највисок приоритет и обврска на сите нас.
За да излеземе во пресрет на потребите на Вас, ценети потрошувачи, овозможуваме опција на испорака на нашите производи до Вашиот дом.
Останете безбедни дома и направете нарачка на производите на ВВ Тиквеш на следните телефони, секој работен ден од 08:00 до 16:00 часот:

Скопје – 02 3114 383
Куманово, Крива Паланка – 070 415 009
Кочани – 070 414 503
М. Каменица, Пробиштип, Берово, Делчево, Пехчево – 070 373 476
Велес, Кавадарци, Неготино – 070 415 077
Штип, Свети Николе, Радовиш – 070 407 976
Струмица – 072 274 316
Гевгелија, Валандово, Богданци, Дојран – 070 373 428
Прилеп, Крушево, Македонски Брод – 070 408 861
Битола – 070 415 005
Ресен, Претор, Демир Хисар – 071 278 695
Тетово, Попова Шапка – 078 255 900
Гостивар, Маврово, Кичево – 078 293 222
Охрид – 070 484 646
Струга – 071 399 104

Испораката е бесплатна за нарачки над 1.000 денари.

* За секое купено шише ракија, добивате подарок – чаша за ракија.

Акцијата важи за:
Лозова ракија (бела) 1l
Лозова ракија (жолта) 1l
Лозова ракија VS 0.7l

* За секој купен пакет од 6 вина, добивате подарок – 2 чаши за вино и 1 дроп стоп. Акцијата важи за следните вина:

  Traminec Classic 0,75l
  Temjanika Classic 0,75l
  Alexandria (бело) 0,75l
  Alexandria (розе) 0,75l
  Alexandria (црвено) 0,75l
  Т’ga za jug 0,75l

Количините се ограничени. Акцијата трае до истрошување на залихите.

Back to Новости и информации за медиуми

Винарска визба „Тиквеш“

0