Back to Новости и информации за медиуми

Две нови вина достапни во пакување од 0,5 литри

Нашите традиционални вина „Вранец“ и „Витач“ се достапни во стаклени шишиња од 0,5 литри. Оваа новина ја воведовме како резултат на одличниот прием кај потрошувачите на овој тип на амбалажа за други вина од истиот сегмент.

Новото пакување се одликува со поголема практичност и го задржува атрактивниот изглед и навојните затворачи. Квалитетот останува непроменет, а во комбинација со привлечната цена, веруваме дека новите пакувања на исклучително популарните вина ќе бидат преферирани од голем број потрошувачи.

Back to Новости и информации за медиуми

Винарска визба „Тиквеш“

0