Back to Новости и информации за медиуми

Вина од „Тиквеш“ за папата Франциск

Винарската визба „Тиквеш“ подготви вина со специјални етикети за неговата светост папата Франциск. За време на приемот што го организираше претседателот Ѓорѓe Иванов во резиденцијата на Водно, на папата Франциск и на сите кардинали и бискупи што се дел од официјалната делегација им беа подарени вина од премиум колекцијата „Barovo“, „Bela Voda“ и „Domaine Lepovo“ што се дел од новата бренд платформа на ВВ „Тиквеш“ – „Tikveš Châteaux & Domaines“.

Back to Новости и информации за медиуми

Винарска визба „Тиквеш“

0