Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Chardonnay

сорта

Шардоне

карактеристики

Квалитетно суво бело вино со контролирано географско потекло од Тиквешкото виногорје. Се одликува со златно-жолта боја, фин овошен мирис на тропско овошје и со балансирано полно тело.

БЕРБА
Температура на служење
  • 10°C
  • 12°C
Комбинација со храна

Пакување

Ви препорачуваме...

рецепт
наздрави со пријател
горе