Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Vranec

сорта

Вранец

карактеристики

Вранец е квалитетно суво црвено вино со интензивна темнорубин-црвена боја. Виното има нагласена арома од измешани суви сливи, капини и рибизли. Се одликува со богато и полно тело со меки танини и со уникатно долг финиш.

БЕРБА
Температура на служење
  • 16°C
  • 18°C
Комбинација со храна

Пакување

наздрави со пријател
горе