VRANEC

Дивиот Вранец е скротен во ова вино со богата боја на рубин, сладникав вкус, полно тело и долг финиш. Во него се сите ароми на презреани шумски плодови, суви сливи и зачини.

Температура на сервирање

16°C

18°C

Комбинација со храна

сите видови месо

полномасни сирења

Достапно во

1L, 0.5L