Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Vranec

Vranec

сорта

Вранец

карактеристики

Квалитетно суво црвено вино со контролирано географско потекло од Тиквешкото виногорје. Се одликува со интензивна темноцрвена боја со виолетови тонови. Има арома на слатко од сливи, дополнето со мирис на карамела, хармоничен вкус со елегантни танини и долготраен финиш.

Температура на служење
  • 16°C
  • 18°C
Комбинација со храна

Пакување

наздрави со пријател
горе