Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Roze

сорта

Кратошија

карактеристики

Квалитетно полуслатко розе вино со географско потекло од Тиквешкото виногорје. Виното се одликува со кристалнорозова боја и со умерено лесен и свеж вкус.

Температура на служење
  • 14°C
  • 16°C
Комбинација со храна

Пакување

Ви препорачуваме...

рецепт
наздрави со пријател
горе