ROZE

Темпераментниот Вранец скротен со Кратошија, по традиционален рецепт, го создаваат ова полусуво вино што е неизоставен дел од секоја веселба.
Со своите цветни ноти и мириси на малина и јагода, нашето Розе дава пријатен, добро балансиран и освежителен вкус на сите ваши пригоди.

Температура на сервирање

10°C

12°C

Комбинација со храна

ладни предјадења

пилешко

морски и овошни салати

Достапно во

1L, 0.5L