Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Merlot

сорта

Мерло

карактеристики

Мерло е квалитетно суво црвено вино со рубин-црвена боја. Се одликува со арома на презреано грозје, мед и смеса на карамелизирани шумски плодови. Хармоничниот вкус кај ова вино го дава балансот на киселините, екстрактите и на алкохолот, заокружен со сладникав и јак финиш.

БЕРБА
Температура на служење
  • 16°C
  • 18°C
Комбинација со храна

Пакување

наздрави со пријател
горе