TIKVEŠKO (РОЗЕ)

Инспирирани од хармонијата и убавината на едноставните нешта, пронајдете го најдоброто што го нуди животот и максимално уживајте во него со ова полусуво розе вино. Откријте ја нежната цветна нота и пријатен освежителен вкус кој го даваат сортите кратошија и вранец.

Температура на сервирање

10°C

12°C

Комбинација со храна

пилешко

салати со морски плодови

овошни салати

Достапно во

3L