TIKVEŠKO (ЦРВЕНО)

За оние што ги препознаваат вистинските вредности, ја ценат традицијата, убавината и радоста на животот. Уживајте во ова суво црвено вино, со кристално црвена боја и богат вкус, произведено на традиционален начин од сортите вранец и мерло.

Температура на сервирање

16°C

18°C

Комбинација со храна

тврди сирења

месо на скара

Достапно во

3L