KRATOŠIJA

Вино кое раскошно ја отсликува сончевата енергија преку изобилството на антиоксиданси. Ова вино се одликува со вкусови на шумски и сушени плодови со слатки ноти, кои произлегуваат од хармоничното влијание на сонцето, ветерот и дождот. Во комбинација со скара, месо и сирење, е одлична прилика за славење на животот секој ден.

Температура на сервирање

16°C

18°C

Комбинација со храна

cите видови на месо

полномасни сирења

Достапно во

1L