KAVADARKA

Нашата Кавадарка е создадена од сортата Кратошија.
Со својата свежина, овошност и хармонија придонесува за уживање со различен избор на сирења и скара. Совршена за секој ден да наздравиме за градот што е дом на најдобрата винарија во регионот.

Температура на сервирање

16°C

18°C

Комбинација со храна

разни сирења

скара

Достапно во

1L