BELAN CLASSIC

Суво бело вино со прозрачно жолта боја, пријатен вкус и мирис.

Температура на сервирање

10°C

12°C

Комбинација со храна

blank лесни јадења

blank морска храна

blank тестенини

Достапно во

0,75L