BAROVO (ЦРВЕНО)

Свежите ноќи и топлите и суви денови во Барово, лоцирано во пазувите на Кожуф Планина, ни овозможија да создадеме раскошна, моќна и совршено балансирана купажа на вранец и кратошија, која освојува со мирисот на капини, диви јагоди и боровинка, зрелите и раскошни танини и изразено долгата завршница.

Температура на сервирање

16°C

18°C

Комбинација со храна

blank јагнешко

blank чадени ребра

blank месо од дива свиња

blank бифтек со прелив од шумско овошје

Достапно во

0.75L

blank