ALEXANDRIA (ЦРВЕНО)

Суво црвено вино со темноцрвена-рубин боја, овошна арома со траги од мешавина на рибизли и вишни и полно балансирано тело во хармонија со долгиот финиш.

Температура на сервирање

16°C

18°C

Комбинација со храна

blank месо на скара

blank дивеч

Достапно во

0,75L; 0,187L