ROSE BAROVO

Овошно вино со примамливи ароми на јагода, цреша, захаросано овошје, проследено со цветни ноти, создавајќи симфонија за сетилата. Суво вино со средно тело со разиграна свежина. Добро концентрирани вкусови на црвен грејпфрут, малина, црвена рибизла, хармонична, со вкусна и сочна завршница.

Температура на сервирање

8°C

9°C

Комбинација со храна

лесни медитерански салати

зеленчук на скара

риба

рижото од морски плодови

Достапно во

0.75L