Лозова ракија (ЖОЛТА)

Низ многувековната традиција научивме грижливо да одгледуваме винова лоза…
Со љубов двоиме од грозјето и создаваме идеална основа за добивање на прочуената тиквешка лозова… Секогаш ценета и секаде барана, произведена по најсовремени методи, зреена во дабови буриња под специјални услови, ви ја препорачуваме како најпрочуен македонски аперитив.

Се служи разладено.

Достапно во

1L; 0,7L; 0,5L; 0,2L; 0,1L