Лозова ракија (БЕЛА)

Низ многувековната традиција научивме грижливо да одгледуваме винова лоза…
Со љубов двоиме од грозјето и создаваме идеална основа за добивање на прочуената тиквешка лозова… Секогаш ценета и секаде барана, доволно долго чувана и негувана во специјални услови, ви ја препорачуваме како најпрочуен македонски аперитив.

Се служи разладено.

Достапно во

1L