Лозова ракија (VS)

Ексклузивен спој на традиција, искуство и иновација. Македонскиот премиум пијалак, ексклузивната ракија VS претставува хармонија на интензивен вкус и елеганција. Добиена е со внимателно одбрана комбинација на долго одлежани дестилати во дабови буриња. Ќе ве плени со
комплексното и богато тело, аромите на какао и чоколада и уникатниот вкус со долг и нежен финиш.

Се служи разладено.

Достапно во

0,7L