Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Sauvignon Blanc

сорта

Совињон бел

карактеристики

Суво бело вино кое се одликува со светла жолто-зелена боја, свеж хербален мирис и хармоничен вкус, надополнет со ароми на манго и грејпфрут.

БЕРБА
Температура на служење
  • 10°C
  • 12°C
Комбинација со храна

Пакување

Ви препорачуваме...

рецепт
наздрави со пријател
горе