Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Roze

сорта

Кратошија

карактеристики

Полусуво вино произведено од сортата кратошија. Се одликува со нежна светлорозова боја, свежи овошни ароми и свеж, сладникав вкус.

Температура на служење
  • 10°C
  • 12°C
Комбинација со храна

Пакување

наздрави со пријател
горе