ВОВЕД

  • Ресторан
  • Архива
  • Тура низ винаријата и запознавање на процесот на преработка
  • Специјализирани тури со посети на лозје
  • Формулар на резервации
  • Локација

НИЕ ОРГАНИЗИРАМЕ

Формуларот за резервации е во процес на изработка. За закажување посета на винаријата, одете на Facebook страната

Винарската визба „Тиквеш“ нуди целосно уживање за оние кои сакаат да се нурнат во убавините на светот на виното прикажани преку историјата на визбата и прошетка низ винскиот подрум, и да го почувствуваат духот и карактерот на поднебјето со дегустација на врвните вина на „Тиквеш“. Посетителите можат да ги откријат тајните на мајсторите за вино на винарницата со најдолга традиција во овој дел од Европа и да уживаат во примамливи комбинации на храна и вино.