Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Traminec

сорта

Траминец

карактеристики

Квалитетно суво бело вино со контролирано географско потекло од Тиквешкото виногорје. Виното се одликува со златно-жолта боја, со препознатлив мускатен мирис и вкус на измeшани цветови и овошје.

Температура на служење
  • 10°C
  • 12°C
Комбинација со храна

Пакување

наздрави со пријател
горе