RKACITELI

Оваа сорта плени со своите исклучително деликатни вкусови на круша и праска, а совршениот баланс меѓу свежината и јачината го прави ова вино идеално за секоја пригода.

Температура на сервирање

10°C

12°C

Комбинација со храна

пастрмка

карпачо од лосос

јастог

Достапно во

0,75L