MUSCAT OTTONEL

Суво бело вино кое се одликува со светложолта боја со зеленкаста рефлексија, комплексни ароми на расцветан бозел, со ноти на нежни шумски плодови и овошни цветови. На вкус е префинето и нежно, со повкус на свежи цитрусни овошја.

Температура на сервирање

10°C

12°C

Комбинација со храна

свежи салати

лесни јадења од зеленчук

чоколадни десерти

Достапно во

0,75L