Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Alexandria White

сорта

Ризлинг

карактеристики

Квалитетно полусуво бело вино со контролирано географско потекло од Тиквешкото виногорје. Се одликува со зеленикаво-жолта боја, карактеристичен мирис на мед и свежина од цитрусно овошни ароми, комплексен цветен вкус со карактеристичен сладникав последователен вкус.

БЕРБА
Температура на служење
  • 10°C
  • 12°C
Комбинација со храна

Пакување

Ви препорачуваме...

рецепт
наздрави со пријател
горе