Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Vranec & Merlot

сорта

Вранец и мерло.

карактеристики

Суво црвено вино со пурпурно-црвена боја и сладникав хармоничен вкус. Има ароми на јагоди, капини и шумски плодови, надополнети со мирисот на карамела и чад.

берба 2009/2010
Температура на служење
  • 16°C
  • 18°C
Комбинација со храна

Пакување

наздрави со пријател
горе