Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Vranec

сорта

Вранец

карактеристики

Полусуво црвено вино произведено од сортата грозје вранец. Се одликува со темнoцрвена рубин боја, арома на презреани шумски плодови, суви сливи и зачини. Има сладникав вкус, полно тело и долг финиш.

Температура на служење
  • 16°C
  • 18°C
Комбинација со храна

Пакување

наздрави со пријател
горе