Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Vitač

сорта

Вранец

карактеристики

Полуслатко црвено. Се одликува со интензивна темноцрвена боја, ароми на презреани ситнозрнести плодови и сладникав вкус кој долго трае.

Температура на служење
  • 16°C
  • 18°C
Комбинација со храна

Пакување

наздрави со пријател
горе