Локација

Локација
(1 час од Скопје, 2 часа од Солун, 1,5 час од Охрид)

Винарската визба „Тиквеш“ е сместена во Кавадарци, на само 1 час оддалеченост од Скопје, 1,5 час од Охрид и 2 часа од Солун.

Посетителите можат да стигнат до нашата винарница со патничко возило или туристички автобус. Паркингот за возилата е обезбеден пред самиот влез во кругот на винарницата.

ГПС координати: 41.4358612,22.0067675

Адреса: ул. 29 Ноември, бр.5, 1430 Кавадарци, Република Македонија