Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Tikveško crveno

сорта

Кратошија и мерло

карактеристики

Суво црвено вино од Тиквешкото виногорје. Се одликува со темна рубин-црвена боја, дискретна арома на шумско овошје и хармоничен вкус.

Температура на служење
  • 16°C
  • 18°C
Комбинација со храна

Пакување

наздрави со пријател
горе