Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Tikveško roze

сорта

Кратошија и вранец

карактеристики

Полусуво розе вино од тиквешкото виногорје. Мириса на ситно црвено овошје со нежна цветна нота и пријатен, добро балансиран освежителен вкус.

Температура на служење
  • 10°C
  • 12°C
Комбинација со храна

Пакување

наздрави со пријател
горе