Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Tikveško belo

сорта

Смедеревка, ркацители и ризлинг

карактеристики

Суво бело вино од Тиквешкото виногорје. Се одликува со светложолта боја, пријатна цветна арома и хармоничен свеж вкус.

Температура на служење
  • 10°C
  • 12°C
Комбинација со храна

Пакување

наздрави со пријател
горе