Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Temjanika

сорта

Темјаника

карактеристики

Темјаника е квалитетно суво бело вино со изразени зеленикаво-жолти нијанси. Изобилува со идеално избалансирано мускатно-цветни ароми, со дистинкција на темјанушка, роза и мандарина. Има добро балансирано и дискретно тело со долга завршница.

БЕРБА
Температура на служење
  • 10°C
  • 12°C
Комбинација со храна

Пакување

наздрави со пријател
горе