Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Temjanika

сорта

Темјаника

карактеристики

Квалитетно полусуво бело вино со контролирано географско потекло од Тиквешкото виногорје. Се одликува со златно-жолта боја и изразено мускатна арома на темјанушка со ноти на презреана мандарина, вкус на мускатен орев со дискретно тело и уникатен финиш.

БЕРБА
Температура на служење
  • 10°C
  • 12°C
Комбинација со храна

Пакување

Ви препорачуваме...

рецепт
наздрави со пријател
горе