Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

tga za jug

Т’га за југ

сорта

Вранец

карактеристики

Квалитетно полусуво црвено вино со контролирано географско потекло од Тиквешкото виногорје. Се одликува со интензивна црвена боја, карактеристична арома на суво грозје и малина, зрели танини и со сладникав вкус.

БЕРБА
Температура на служење
  • 16°C
  • 18°C
Комбинација со храна

Пакување

наздрави со пријател
горе