Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Special Selection (Meni)

  • Cabernet & Merlot Oak Edition
  • Chardonnay Oak Edition
  • Viognier
  • Plavec
  • Cabernet Sauvignon
  • Merlot
  • Vranec Special Selection
  • Cabernet Franc Special Selection
Температура на служење
Комбинација со храна

Пакување

наздрави со пријател
горе